Monday, June 9, 2008

Alhamdullillah, sampai juga 5000 bongkah cendawan yg kami order dari Mutiara Cendawan. Sepatutnya sampai malam 5/6/08 tapi ada masalah lori so kami agree untuk receive pagi 6/6/08

Malangnya, hanya 1/5 partner yg dapat hadir untuk receive bongkah so bengkoklah badan! Anyway, sejam lepas tu kami pun datang ramai2 untuk menyusun bongkah ke rack.Tak sempat buek pagi,kami sambung ptg sampai malam


Seronok tengok rack dihuni bongkah cendawan.Sebelum ni lapang bebona tapi sekarang dah redup. Seronok tengok dah ada bongkah cendawan

Terima kasih diucapkan kepada En.Malik dari Mutiara Cendawan diatas delivery bongkah cendawan.Terima kasih daun keladi!

1 comments:

Syammim said...

insha Allah semoga diberkati. kalau kerja keras, niat ikhlas, tak ada alasan kenapa boleh gagal.

 
AgroOne Enterprise © 2007 Template feito por Templates para Você